Hoe gaan wij te werk?

De prijs van je drukwerk wordt vooral bepaald door een aantal factoren


  • Beschikbaarheid van de pers (klassieke geval van vraag en aanbod)
  • De juiste apparatuur (naargelang de oplage, en de gewenste levertijd kiezen we een andere oplossing of machine. Voorbeeld: 500 A5 flyers tegen morgen drukken we digitaal, maar 5000 flyers, met een levertijd van 5-7 werkdagen combineren we in offset drukwerk, en nog hogere oplages behandelen we nog anders)
  • Drukwerk dat aangepast is aan de bestemming ervan (niet over- of onder gekwalificeerd, de juiste papiersoort, het juiste grammage)
  • Correcte oplage (wees niet bang van grote hoeveelheden. Schat het verbruik op jaarbasis in)

Onze manier van werken

1

 Welke pers is ideaal voor jouw drukwerk?

2

Is die pers beschikbaar om jouw drukwerk op tijd af te werken?

3

Wij bezorgen jou de gevraagde offerte

Hiervoor moeten we weten wat jouw gewenste levertermijn is, je gewenste oplage en en de kwaliteit en afwerking van het drukwerk. Is je vraag dringend, geef dat dan ook aan zodat we dat weten en er rekening mee kunnen houden.

Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk, één telefoontje werkt heel efficiënt en bespaart alle partijen heel wat tijd. Vergeet ons dat dus zeker niet te bezorgen!

Na je bestelling gaan we samen met jou alle kostenverzwarende elementen na in je drukwerk om zeker te zijn of het allemaal wel nodig is en of we de kost niet verder kunnen drukken.

 

Om jou de beste kwaliteit te kunnen leveren, hou je best rekening met een werkweek voor het ontvangen van je offerte op maat.

 

Dienst na verkoop

Elke bestelling die je plaatst houden we bij. En dit is belangrijk voor jou omdat:

  1. Een courante bestelling kan afwijken van de vorige. Misschien plaatst iemand anders dan gewoonlijk de bestelling, en is die niet op de hoogte van het bestaande grafische draaiboek. Homogeniteit in drukwerk is jouw etalage van efficiëntie en professionalisme.
  2. Courante bestellingen worden te frequent besteld waardoor de kosten oplopen. Wij stellen jou de ideale oplage voor op basis van onze historische gegevens.